Het boemerangeffect

Denk je aan een Geefmaand deel te nemen, wordt ondertussen je eigen brievenbus overspoeld met lieve giften. Kijk nou eens wat er sinds vorige week binnenkwam:

???????????????????????????????

Wat zien wij hier precies? Nou, dit:

Een uitnodiging van Firma Fluitekruid om binnenkort bij haar te komen eten: “Vind je het leuk om ergens tussen sint en kerst een keer te komen eten? Moet je natuurlijk niet weer gaan lopen te leggen te sapvasten!”

Een verrassingspakket van Joke, waaronder een boodschappennetje van een oud t-shirt dat moet zorgen dat ik niet nog een keer mandarijnen over de grond laat rollen. Het pakket is Joke’s bedankje voor mijn deelname aan de geheime actie ‘Haal Joke uit de mineur’, bekokstoofd door een select clubje Geefmaanddeelnemers. Zij werden daartoe aangezet door Joke’s bekentenis: “Waar ik het vooral moeilijk mee had waren al die enthousiaste reacties op de blog, van al die mensen die helemaal gelukkig werden van het geven, ook ineens van alles terug ontvingen enz. Dat wilde ik ook!!!” Zo’n bekentenis blijft tijdens de Geefmaand natuurlijk niet zonder consequenties.

Tijdens de Amnesty-schrijfavond bij Welmoed kreeg ik van haar een roman.

Mijn vader stuurde me decemberzegels omdat hij er bij nader inzien teveel had gekocht.

Van Novembergifts kreeg ik kristalzegels, om door te geven aan mijn broer.

Carolina stuurde me het door haarzelf uitgegeven boek ‘Handboek voor Talent‘ waarmee ik mijn unieke talent kan ontdekken. Ze stuurde me het boek zelfs tweemaal, omdat het de eerste keer niet aankwam. Zit er nu zekers een postbode z’n unieke talent te ontdekken.

Advertenties

2 gedachtes over “Het boemerangeffect

  1. Ha, na het domino-effect (waar ik onlangs over blogde) nu dus ook het boomerang-effect.
    Ik had dezelfde ervaring, heb ook ontzettend veel leuke en lieve kadootjes gekregen, en me vaak afgevraagd: wie geeft nou aan wie?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s