Werk aan de winkel..

1 december is het vandaag en dat betekent het einde van november geefmaand. Op papier. Niemand zegt dat je niet mag blijven geven het hele jaar door. Ik ben in elk geval van plan om ook in de loop van het jaar wat meer bewust ‘te geven’.

De laatste week van november is een beetje aan me voorbij gegaan. Waar ik de vorige weken perfect kon oplijsten hoe ik geefmaand beleefd had kan ik dat vandaag niet. Ik vergat het namelijk op te schrijven. Of het nu gaat om een glimlach, handdruk of goede raad… ’t zijn dingen die je dikwijls snel vergeet. ’t Is allemaal geen erg, ik weet dat ik ook vorige week mijn best deed, dat volstaat.

Wat ik me wel nog heel goed herinner is de middenvinger die ik vanmorgen gaf aan die vervelende chauffeur die kilometers achter me reed met knipperende lichten maar dat telt niet zeker? 😉  Oh ja, ik ging ontbijten met dochter, kookte voor mijn nicht en haar man, maakte foto’s van onze twee kleinste hartediefjes voor hun kerstkaarten, haakte een nieuw en groter lint aan de wanten van kleinzoon, maakte voor iemand tijd vrij die ik eigenlijk niet op overschot had en gaf vandaag nog twee extra troostprijzen bij de give aways voor november geefmaand op mijn blog. Héhé, kon ik uiteindelijk toch nog wat noemen. 🙂

Wat ik onthouden heb over november geefmaand? Dat geven een goed gevoel geeft aan zowel gever als krijger. Gelukkig maken en worden van kleine dingen… het zou vanzelfsprekend moeten zijn bij iedereen, een heel jaar lang. Er is nog werk aan de winkel dus. Afspraak binnen een jaar voor november geefmand 2015!?

Advertenties

Een gedachte over “Werk aan de winkel..

  1. Middelvingers tellen we niet mee Nana, foei! Mooi dat je de intentie hebt om ook na november af en toe bewust te geven. En lees ik goed dat we onze eerste deelnemer voor de Geefmaand 2015 binnen hebben? 😛

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s