Zaterdag 29 en vandaag 30 november de laatste dag van de geefmaand

En daar zijn de laatste twee dagen van de geefmaand al! Wat is die maand snel gegaan!

Eerst nog even vertellen over mijn geefacties gisteren…..ik schreef vier kaartjes via amnesty naar gevangenen (dankjewel Marije voor de tip!) Ik kocht een winterbloeiertje en zette het bij de laatste rustplaats van mijn moeder (al de bloemetjes waren verwelkt door de vrieskou) .Ik maakte een praatje  met iemand waar ik het een beetje moeilijk mee heb omdat ik problemen heb om een gesprek met haar te voeren omdat ze altijd het woord overneemt en alleen maar over zichzelf en haar familie praat) Ik had haar evengoed kunnen ontwijken in de winkel maar deed het niet stapte zelfs in haar richting ;)….Ik ging met man gezellig op stap ondanks dat ik nog heel veel werk had met was- en strijk. S’avonds ruimde we de langspeelplaten op (hoewel opruimen ? ) er gingen er maar een paar weg …. ook de vriend van oudste dochter kreeg er een paar waar hij erg blij mee was. Het was een erg gezellige avond….we beluisterden nog enkele platen (het was een werkje dat al heel lang gedaan moest worden…fijn toch?!)

Vandaag de laatste geefdag : Ik stuurde een kaartje en zocht een leuke tekst er bij …..stak er behoorlijk wat tijd in ….Ik reed jongste dochter naar een vriendin en bracht nog enkele tijdschriften naar mijn vriendin….ik stak nog een flyer ergens in de bus (was ook al beloofd) en haalde nog wat lekkers bij een buurtwinkeltje. Ik bracht nog een kraamkadootje weg en schreef een mooie kaartje voor de grootouders (en ik zag de Sint! 😉 Ik bakte voor ons gezin een lekkere rijstflan en stuurde eindelijk een recept door naar de groep van tuinieren (was ook al lang beloofd)

Ik kreeg deze maand heel veel terug…..het was een fantastische maand waarin ik ook veel geleerd heb van jullie allemaal…..Ik hou er een goed gevoel aan over…. Oudste dochter merkte gisteren op : mama wat is dat toch met jou? je bent zo gelukkig de laatste tijd? Dat is toch een mooi compliment hé? Het geven zal hier zeker niet stoppen maar misschien niet zo heel nadrukkelijk alle dagen…..Ik doe volgend jaar zeker weer mee…..

Verder zou ik heel graag het boek lezen waarmee dit allemaal begon dus dat ga ik op mijn verlanglijstje zetten voor kerst….Ook zou ik graag meelezen op facebook (heb zelf geen fb en kon dan ook niet kijken)

Ik wil alle deelnemers graag danken voor dit mooie initiatief en vooral ook Marije en Welmoed die de start gaven aan deze tweede geefmaand……

Liefs en een fijne avond nog iedereen!

Advertenties

2 gedachtes over “Zaterdag 29 en vandaag 30 november de laatste dag van de geefmaand

  1. Dank je wel voor het meedoen Ver-Greetmenietje, en je trouwe bijdrages hier op het blog! Wauw, wat prachtig dat je dochter een verandering bij je constateerde, denk je dat het door de Geefmaand kwam? Het boek 29 Geschenken is zeker de moeite waard.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s