Laatste dag…

…En wat is deze maand snel gegaan, sneller dan gedacht, aah een blogje plaatsen komt wel, maar iedere keer kwam er iets tussen, smoesjes smoesjes, nou nee, deze maand heeft meer gedaan dan ik dacht, mensen een lach op hun gezicht getoverd, leuke, goede en ook mindere dingen gedaan, teveel eigenlijk om hier neer te zetten en toch ook weer niet, maar sommige dingen houd ik om eerlijk te zijn voor mezelf. (niet omdat ik het nou zo leuk vind, maar sommige dingen zijn niet met digitale woorden uit te leggen, die moet je meegemaakt hebben om te begrijpen)

 

Veel van de medebloggers geleerd, gezien, genoten, gewaardeerd, etc Dank jullie wel allemaal voor de lessen deze maand, de maand die gewoon een vervolg krijgt, maar dan “gewoon” elke maand, want elke maand is een geefmaand, maar dan deze net even specialer, hopelijk volgend jaar weer een geefmaand met het dubbele aantal bloggers, en nog meer blije gezichten.

 

Dank jullie wel en mijn dank om mee te mogen kijken, want het bloggen… is even niet geworden wat ik voor ogen had, omdat het misschien toch wat meer heeft gedaan dan ik wil toegeven 😉

 

Ruby

Advertenties

2 gedachtes over “Laatste dag…

  1. Geeft niks, dat het met het bloggen niet gelukt is, heb daar vooral geen slecht gevoel over, maar geniet van de mooie dingen die deze maand je wel heeft gebracht en van de dingen die je wel hebt gedaan. Want dat heb je toch maar mooi effe gedaan, zeg! Leuk dat je volgend jaar weer mee wilt doen!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s