woensdag 26 november en vandaag 27 november

Gistermorgen reed ik eerst naar iemand van de ‘boerenles’ om van alles op te halen (zij had geen auto en er moesten grote zakken met bladeren vervoerd worden) S’middags deed ik haar terug naar huis en nam nog wat extra werk van haar over (zaad van koriander dat gedroogd was nam ik mee om thuis te oogsten) Verder nam ik ook wat bloempotten van haar mee om ze naar de kringwinkel te brengen….ze was heel blij met de verkregen ruimte en mijn aanbod. Ik schreef nog een kaartje naar iemand die jarig was en nooit kaartjes krijgt (stond in de krant bij kaartjes sturen naar….) Ik reageerde op een vraag van iemand op het blog van mijn man (een vraag die eigenlijk niet voor zijn blog was bestemd maar omdat het blog een bepaalde naam heeft voor verwarring zorgde)

Vandaag nam ik een shift over van iemand in de kinderkribbe die ziek was geworden vannacht…ik had nochtans veel plannen  maar uitstel is geen afstel hé….ik werkte daar al wat vooruit zodat ze de volgende dagen het wat makkelijker hebben….Ik probeerde nog meer enthousiast als anders te zijn ook al moest ik eigenlijk niet werken. Ik ging even overhuis om zalf te halen voor een collega . Ik stak vanavond nog een dankkaartje in de bus bij iemand die me geholpen heeft met iets…..en ging ondanks dat ik moe was toch naar de zumbales (een gift voor mezelf 😉 waar ik achteraf heel blij om was….alle moeheid verdween als sneeuw voor de zon!

Fijne avond nog!

liefs

Ik kreeg ook veel terug: mensen die me voor lieten in het verkeer , een goeie morgen van mensen die me voor ik hen extra begon te begroeten terug groeten….de kusjes, knuffeltjes van de kindjes, de gezelligheid bij de boerenles het fijne gevoel om toch naar de zumba te gaan en er alles uit te dansen met vrolijke muziek….het waren weer twee fijne dagen van geven en vooral ontvangen….

Advertenties

3 gedachtes over “woensdag 26 november en vandaag 27 november

  1. Het valt me iedere keer als ik je stukjes lees weer op hoeveel je in touw bent voor anderen. Volgens mij maak je heel wat kilometers om anderen te helpen, echt super.
    Mooi ook hoe je alles ziet wat je terugkrijgt! Nog veel geefplezier!

    Like

  2. Waaaaat, je hebt een bloggende MAN? Hoe bijzonder met al die busladingen vrouwen in blogland.
    Grapje hoor (maar leuk en bijzonder vind ik het wel)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s