Dag 26

De tijd vliegt..!

In de afgelopen weken heb ik onder andere een kraambezoek afgelegd, voor vrienden gekookt, een massage gegeven (tip!) en vrijwilligerswerk gedaan via Nederland Cares. Tegen dat laatste, helpen bij een Nederlandse les, zag ik een beetje op na een lange drukke werkdag, maar het was erg leuk! We gingen taalspelletjes doen en improvisatietheater, omdat de vaste docente voor het laatst was. Dappere deelnemers hoor, om toneel te spelen in een taal die je nog aan het leren bent! Ik was onder de indruk. Vandaag had ik een vrije dag en ben ik mijn ouders gaan opzoeken.

Het kost me moeite om echt in een geef-flow te komen deze maand. En tegelijkertijd vind ik het fijn om er bewuster mee bezig te zijn dat ik veel KAN geven. En dat ook kleine gebaren het leven net ietsje zonniger maken. 🙂

Ik vind het trouwens prachtig om alle verhalen te lezen. Ik heb misschien niet zoveel gereageerd, maar ik lees elk verhaal hier op deze site! Dank jullie wel voor het delen!

Advertenties

2 gedachtes over “Dag 26

 1. Jij ook bedankt voor het delen van je verhalen!
  Leuk, Nederland Cares! Daar heb ik de vorige Geefmaand ook een mooie ervaring opgedaan. Wilde dat dit jaar weer doen, maar de maand vloog voorbij, en het is er niet van gekomen. Klinkt als een bijzondere les, die je bij mocht wonen.

  Like

 2. Fijn die les nederlands….lijkt me een leuke ervaring!
  Al die kleine geefacties maken één groot geheel van leuke knipoogjes naar de soms harde wereld! Fijn dat je mee deed en dankjewel om je verhalen te delen!
  liefs en een fijne dag nog!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s