Dag 25 – schoonmaken, een boek en wederom post

Op deze dinsdag heb ik mijn vriend een uur helpen schoonmaken in zijn kookstudio. Degene die hem soms helpt was ziek, dus ik hem mijn handjes daar even laten wapperen 🙂 Vriend blij, en ik blij dat ik dit voor hem kon doen. Later bij de apotheek, waar het vaak erg druk is (viel nu mee) het stel dat na mij aan de beurt was, voor laten gaan. Ik moest even aandringen, maar toen ging ze toch 🙂 Verder heb ik weer bij een aantal blogs hier reacties achtergelaten.

Vandaag ging er een leuk pakketje op de post naar een deelneemster aan de Geefmaand. De foto volgt als het pakketje goed is aangekomen, anders is de verrassing eraf natuurlijk!

Schermafbeelding 2014-11-26 om 11.50.38

Het boek ‘Voor jou’ kocht ik een tijdje geleden, met het idee om ‘m na het lezen door te geven aan iemand anders. Marije wil ‘m graag hebben, die krijgt ‘m donderdag van me als ze hier is om Amnesty-brieven te schrijven.

Via het snailmailen doe ik mee met de Sinterklaasronde: iedereen maakt voor een ander een sinterklaascadeau/snail. Die van mij is gisteren binnen gekomen. En nu maar wachten tot het 5 december is, moeilijk!

foto 3-4

Advertenties

5 gedachtes over “Dag 25 – schoonmaken, een boek en wederom post

  1. Gaaf die schrijfavond voor amnesty. Zag het op facebook voorbijkomen maar zit helaas te ver weg om mee te doen. Wij hebben dat op de middelbare school ooit voor een project gedaan. Ben nu door je oproepje geïnspireerd en heb me meteen via hun website aangemeld voor schrijfacties. Dus thanks voor de inspiratie en veel gezelligheid voor morgenavond gewenst !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s