maandag 17, dinsdag 18 en vandaag 19 november

Maandag: schreef ik enkele kaartjes : adressen en vraagjes om een kaartje vond ik in de krant…daarna gingen we naar de jaarmarkt in het dorp een beetje verder….(jaarlijkse traditie samen met een vriendin van ons beiden) We namen lekkere chocolaatjes mee voor haar en drie flesjes fruitsap….Op de markt tekende ik een petitie en gaf mijn mailadres door om eventueel hulp te bieden waar nodig. We aten s’middags gezellig bij vriendin en s’avonds gingen we nog naar het vuurwerk kijken…

Dinsdag maakte ik voor het werk van manlief 13 bloemstukken : 10 kleine en drie grote….het moesten er maar 12 zijn maar ik had nog bloemekes over dus maakte ik er nog eentje bij. S’avonds bakte ik wafels (ja… weer ;)) Want vandaag werd er iemand gevierd bij de les tuinieren die op pensioen gaat binnenkort en altijd voor de koffie zorgde en de gebouwen proper maakt. Ik bracht oudste dochter even weg omdat het regende en ze anders met de fiets moest gaan….een paar uur later haalde ik haar ook weer op…S’morgens schreef ik ook nog twee kaartjes aan mensen die het konden gebruiken.

bloemstukjes Olm 007

Eén van de grotere bloemstukjes…..

Vandaag nam ik de wafeltjes mee die ik gisteren had gebakken , maakte nog een klein bloemstukje en pakte het kadootje heel mooi in voor de dame die met pensioen gaat….Ik maakte er extra werk van…. Ik bracht nog twee mensen naar huis die geen auto hadden op dat moment zodat diegene die hen opgehaald had vroeger kon doorgaan.In de namiddag ging ik dochterlief terug halen want ik had haar s’morgens naar het station gebracht omdat ze nog zoveel lesvoorbereidingen heeft voor de volgende dagen….ik probeerde nog meer attent te zijn in het verkeer dan anders. Toen ik in de namiddag naar de supermarkt ging lachte ik onderweg iedereen vriendelijk toe….Ik wou aan de kassa iemand laten voorgaan omdat die maar twee kleine dingen bij had maar die wilde niet (zei hij nogal nors tot twee maal toe) Gemiste geefkans. dus maar ik kon maar proberen hé?!

En nu wil ik jullie allemaal nog een fijne avond toewensen!

liefs

Advertenties

5 gedachtes over “maandag 17, dinsdag 18 en vandaag 19 november

 1. Zo, dat is weer een hele lijst attente dingen! 13 bloemstukken is niet niks, was je er lang mee bezig? En die man die je aanbod weigerde, tssk, wat stom dat hij zo nors reageerde, hij had op z’n minst vriendelijk kunnen bedanken. Maar ja, dat kunnen we niet afdwingen he? Succes met de komende dagen!

  Like

  • Hoi Marije, als ik alles bij elkaar bekijk was ik er bijna de ganse dag mee bezig…vooral het materiaal zoeken is een heel werk….de roosjes kocht ik natuurlijk maar de rest komt uit eigen tuin of vanuit vrienden hun tuin ….ik mocht zoveel knippen als ik wilde (en ze doen nochtans niet mee met de ‘geefmaand’ maar het zijn echte gevers altijd al.
   liefs en een fijne dag nog!

   Like

 2. Ik krijg iedere keer lekkere trek bij het lezen van jouw stukjes. Zou dat iets met die wafeltjes te maken hebben……;-).
  Superleuk bloemstukje zeg! Heb bewondering voor je geduld (wat een klus om er 13 te maken).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s