Dag 15, 16,17 Ik geef ..een samenvatting (linken, griepprik, expo, CV)

 

Ik merk dat ik de laatste tijd van alles en nog wat wil doen en dat er helaas maar 24 uur in een dag zitten. Gelukkig ben ik een nachtmens, dus waar ik overdags niet aan toe kom, dat maak ik ‘s avonds af.

Ik heb besloten om keuzes te maken en niet alles maar half te doen, maar wat ik doe,  goed te doen. Daarom ervoor gekozen even een paar dagen niet te bloggen, maar wel in grote lijnen bij te houden wat ik allemaal gedaan heb (mensen aan elkaar linken, de allereerst griepprik voor m’n moeder en ik, hulp bij een vervolg expo, tip voor vacature en hulp bij CV).

Lees hier verder in m’n eigen blog.

Ik merk dat ik het steeds leuker begin te vinden en geniet van het domino effect zoals Fluitekruid aangeeft! 😉

Advertenties

2 gedachtes over “Dag 15, 16,17 Ik geef ..een samenvatting (linken, griepprik, expo, CV)

  1. Wat mooi, dat je het domino-effect ervaart, dat is zo geweldig als dat gebeurt! En helemaal wat je zegt, beter om een paar dingen goed te doen dan een heleboel dingen half, dat geeft uiteindelijk veel meer voldoening.

    Like

  2. Ja helemaal waar vwb het domino effect. Vandaag vroeg ik mezelf ook af of iemand anders ook meedeed aan de November Geefmaand. Ik zie zoveel positiefs om me heen!!

    En ik wil inderdaad dingen goed doen, dus ik leg de lat soms te hoog. Ik wil al tijden iets geven, maar dan moet het ook meteen goed zijn, dus dan begin ik er al niet meer aan. De November Geefmaand geeft me écht een schop onder m’n kont merk ik. Misschien moet ik gewoon de eerste stap nemen.. Ik houd jullie op de hoogte! 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s