Zondag 16

Deze morgen maakte ik me nog zorgen over wat ik kon geven vandaag maar dat duurde niet lang…Ik begon cake te bakken ttz. drie cakes….(ik heb een makkelijk recept waar je drie cakes tegelijk mee kan bakken….goed voor ons energieverbruik en ook natuurlijk voor ons.)…In één cake deed ik chocoladepoeder en in een andere een zakje capuccino oploskoffie, de derde cake mocht naturel blijven. Mijn man mocht langsgaan bij vrienden om zijn haar te knippen maar de cakes waren net te laat klaar om mee te geven….zo spijtig! maar…..juist ja ….er waren nog wafeltjes ….dus gaf ik hem een doos wafeltjes mee ….(nu zijn ze echt op ….bewaarwafels noemen ze dat dan….hier hebben ze geen kans om bewaard te blijven 😉

S’morgens had ik jongste dochter al in alle vroegte naar het station gebracht en omdat ik ze ook deze namiddag moest ophalen reed ik bij een oud-klasgenoot langs die daar in de buurt woont. Ik had ooit bij een kringloopbezoek een spel gevonden over zijn stad….Hij heeft een heuse verzameling van zijn stad maar dat spel had hij nog niet….Een schot in de roos dus…Ik nam ook voor hen een halve cake mee (lekker vers). Ik bak heel graag (was dat al opgevallen ? 😉 maar als ik dat allemaal moest opeten woog ik 100 kg denk ik….dus uitdelen maar en hier thuis helpen ze wel mee om het op te krijgen natuurlijk….

Ik kocht ipv 1 zakje wafels (weer wafels 😉 van de jeugdbeweging twee zakjes om hen te steunen…jongste dochter is leidster van de kleinsten en als je die kleintjes aan je voordeur krijgt smelt je helemaal weg….

Ik ontving vandaag een lief dank smsje  voor de wafeltjes, blije gezichtjes van de kinderen van de jeugdbeweging….een oud- klasgenoot die stond te stuiteren van blijdschap voor het gezelschapsspel waar hij al zo lang naar zocht. (en dat ik gewoon bij de kringloop vond voor bijna nop)….Mijn gezin dat blij was met de cakes enz…..

Het was een fijne zondag

liefs en dankjewel voor al die lieve reacties op mijn schrijfsels op dit blog.

fijne avond nog!

Advertenties

5 gedachtes over “Zondag 16

 1. Wat leuk dat jij ook zo’n enthousiaste bakker bent! Ik vind het ook heerlijk om te doen en word er meestal heerlijk ontspannen van. Als alleenwonende single moet ik alleen altijd zorgen dat ik een weggeefdoel heb voor mijn baksels anders ga ik de 100 zo voorbij 😉
  Ben benieuwd wat voor lekkers je nog meer gaat bakken!

  Liked by 1 persoon

 2. Zo, de afgelopen dagen zijn er al heel wat wafeltjes en cakes weg gegeven. Wat heerlijk zeg. Altijd een goede gift. En zo bijzonder lekker, zo’n zelfgebakken lekkernij.

  Like

 3. Ik lees in omgekeerde volgorde, en hemeltje, ik kom nog meer wafels tegen! En drie cakes! Wat zal het lekker ruiken in jouw huis. Gelukkig dat je via je neus niet dik wordt en dat je mooie bestemmingen voor je baksels weet te vinden. Ik bak misschien 1x per jaar, en dan iets heel simpels.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s