Dag 16 – Onverwacht bezoek

’s Ochtends, toen mijn vriend en de kids een film aan het kijken waren, heb ik nog een keer extra koffie gemaakt voor mijn vriend en de kids blij gemaakt met de witte-chocolade-fudge 🙂 Heb nog geprobeerd ze wijs te maken dat het uit een heel chic winkeltje in België kwam, maar dat hield niet erg lang stand haha. Ze vonden het nog erg naar witte chocolade smaken en niet zo erg naar fudge. De volgende keer ga ik het recept nog wat aanpassen om het wat minder zoet en meer fudgy te maken. Er kunnen ook nog noten door, ik denk dat dat ook al helpt. Hoe dan ook: ze vonden het wel erg lekker!

Na de film lekker gaan knutselen met mijn bonusdochter. Ze is bezig met een chocolade-snailmail. Helaas lust het snailmaatje geen witte chocolade, anders had ze mooi wat fudge mee kunnen sturen. Zelf heb ik gewerkt aan een snail die ik al veel eerder af had willen hebben. Vandaag heb ik ‘m afgekregen, dat is toch wel een klein cadeautje voor de mevrouw die ‘m krijgt én voor mezelf, want dat is in elk geval weer één projectje minder op mijn lijstje.

Rond lunchtijd kwam een vriend van mij spontaan langs, hij belde kort daarvoor of ik thuis was. Ha, alweer een fudge-weggeef-mogelijkheid! Hij was iets later dan gepland, wat mij de mogelijkheid bood er nog even een mooi pakje van te maken 🙂 Het Salt-magazine lag al tijden hier in de kast voor hem, die kon ik hem nu gelijk ook geven. Hij blij, en ik blij met zijn bezoekje. We wonen niet meer bij elkaar om te hoek, dus het is leuk om elkaar zo toch weer even te zien! Oh bonusdochter en ik hebben hem trouwens ook wijsgemaakt dat de chocolade uit een chic winkeltje in België kwam en ik ben vergeten te zeggen dat dat een grapje was 😉

foto-5

Verder ook vandaag weer veel blogs gelezen en gereageerd. Het is zo mooi om ieders verhalen en ideeën te lezen. Het is niet voor iedereen even makkelijk om geefmogelijkheden te vinden en ik vind het heel waardevol dat we dat ook met elkaar kunnen delen!

Ontvangen: we zouden vanavond nog gaan bowlen met de kids en dat zou echt een geefactie van mijn kant zijn. Ik was namelijk behoorlijk moe en merkte dat mijn lontje nogal kort was. Om dan toch gezellig mee te gaan… dat zou wel even echt geven zijn én een uitdaging… Gelukkig kwam het niet zover en besloot mijn vriend dat we ook morgen zouden kunnen gaan. Dan heb ik weer meer energie en kan ik er veel gezelliger bij zijn. Dat is denk ik uiteindelijk een grotere gift voor de anderen dan als we vanavond waren gegaan!

Advertenties

5 gedachtes over “Dag 16 – Onverwacht bezoek

  1. Wat leuk dat je zoveel mensen blij maakt met de fudge! Als je wat minder chocolade en noten gebruikt wordt het wat fudgeriger ( mmmmm niet echt een woord maar ok 😉 ), je moet hem dan allen niet te warm bewaren want dan smelt de fudge een beetje.
    Lekker zo’n middagje knutselen en fijn als je weer iets van je lijstje kunt afstrepen.
    Alvast veel plezier met bowlen!

    Like

  2. Dank voor de tip! En wat meer citroensap ook denk ik? Inmiddels is de fudge op… ik heb me gister ernstig ingehouden, maar vandaag niet zo lekker in mijn vel en dan is chocola/fudge toch wel erg fijn… *oops*

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s