Weer een dag voorbij : dag 14

Gisteren begon ik met een kaartje te schrijven …ik had in de krant een oproep gevonden om naar een postbode die op pensioen gaat een kaartje te schrijven….(grappig eigenlijk een postbode die nu zelf hopelijk veel kaartjes in de bus krijgt 😉 Omdat ik ‘postbode’ zo een leuk beroep vind…..misschien niet altijd zo leuk door de weersomstandigheden maar wel voor het contact met mensen….hij is soms nog de enige schakel die mensen hebben met de buitenwereld …vond ik dat hij wel een kaartje verdiende (hij deed het werk al 22 jaar met heel veel plezier)

Daarna trok ik naar de kringwinkel…volgende week vieren we met de mensen van de les ‘tuinieren’ een vrouw die altijd voor alle cursisten de koffie klaar zet en ontmoetingsplaats poetst….zij gaat ook op pensioen en omdat wij graag feesten gaan we haar ook in de spreekwoordelijke bloemetjes zetten. Ik ga weer wafeltjes bakken en andere mensen maken andere hapjes. Maar ik zocht iets om erbij te geven. En het geluk was met mij : ik vond een mooi kadertje met een tekst over op pensioen gaan. Ik heb hieronder een foto geplaatst. Ik vond er ook nog andere dingen zoals mooie wenskaartjes die ik kon gebruiken bij andere geefacties en ook kaartjes die ik  dan weer kan geven aan diegene die bij de les tuinieren altijd mooie gedichten schrijft bij verjaardagen of andere gelegenheden…  Ook voor mijn man vond ik iets perfect passend ….hij werkt mee aan een voordracht op het werk en ik vond een mooie houten fotokader in de vorm van een puzzelstuk met een hartvorm in het midden voor de foto….Zowel het puzzelstuk als het hartje zitten mee in het thema….wat was hij blij toen ik dit afgaf! Toen ik die namiddag naar de kinderkribbe ging met mijn doos wafeltjes voor de jarige kon ik nog een mooi houten lijstje afgeven waar we de kerstkaartjes kunnen aanhangen die we  (hopelijk) zullen krijgen….(in de kringwinkel vind je zo’n mooie dingen om kado te doen en het kost bijna niks!)

Wat kreeg ik ? het blije gezicht van mijn man…..het blije gevoel dat ik voor enkele mensen iets leuks gevonden had dat ik de volgende dagen kan afgeven of al afgaf….een gezellig samenzijn in de kinderkribbe enz…..het was weer een leuke dag!

kringloopgeluk 010

Advertenties

4 gedachtes over “Weer een dag voorbij : dag 14

  1. Wat fijn dat je zulke toepasselijke dingen hebt kunnen vinden, zeker ook dat voor je man. Die stond vast even te kijken: dat je zo goed wist waar hij mee bezig was, ook inhoudelijk én iets vond dat daarbij paste. Top!

    Like

  2. Wat leuk dat je een postbode een kaartje hebt gestuurd! Ik kwam vandaag op facebook een soortgelijke oproep tegen, al ging die postbode niet met pensioen maar was ‘ie gewoon jarig. Daar heb ik vandaag een kaartje voor op de bus gedaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s