Dag 11 en 12 – lieve cadeautjes

Bijdrage van Welmoed

Dinsdag, dag 11, was een drukke dag voor mijn bonusdochter. School met sportdag, daarna gelijk door naar naailes, snel haar lampion afmaken en dan Sint Maarten lopen. Ik heb haar een klein beetje geholpen met het zoeken van batterijen etc, verder deed ze alles zelf! Later op de avond mijn bonuszoon Engels overhoord. Hij had toetsweek en de volgende dag had hij zijn laatste toetsen. Ik was erg moe, maar heb hem toch geholpen. Nu maar wachten op de cijfers van deze week! Ik heb overdag in de winkel van mijn vriend gezeten, zodat hij bonusdochter kon ophalen bij de sporthal en naar naailes kon brengen.

Vandaag kreeg ik een verrassing per post: een mooie agaat van Yvonne. Zo lief en ook nog eens heel mooi verpakt:

foto 3-2

Ook ontving ik deze dag een bedankje voor de 3D-beren die ik naar Moon had gestuurd voor haar moeder. Een heel leuk kerstpakketje. Dankjewel Moon!

foto 2-4

Op woensdag, dag 12, ben ik er ’s ochtends uitgegaan om het ontbijt klaar te maken, zodat mijn vriend nog wat langer kon blijven liggen. Werd erg gewaardeerd! Later die dag zouden er kijkers voor ons huis komen, en ik heb mezelf een half uurtje kwaad gemaakt en het huis aan kant gemaakt. Zag er netjes uit voor de kijkers 🙂 Vriendlief was ook blij met het opgeruimde huis.

Van Karen kreeg ik heel lief zomaar wat kerstspulletjes toegestuurd die ik zou kunnen gebruiken in de Adventskalender die ik maak voor iemand uit de snailmailgroep. Ook al zo lief!

foto-4

Advertenties

6 gedachtes over “Dag 11 en 12 – lieve cadeautjes

  1. Wat grappig dat snailmailen, en dat je dan steeds een soort van cadeautjes in je brievenbus vindt! Al zou dat niks voor mij zijn, al die meuk. Ik heb misschien nog wel wat meukjes voor je die je zelf bij het snailmailen kan gebruiken, zal er een foto van maken en dan zou ik het volgende week mee kunnen nemen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s