Vandaag dinsdag 11 november

In de ochtend zat ik al vroeg op de fiets en sprak nog even met een buurbewoner die in de rolstoel zat. Hij had erg last van zijn rug en vertelde dat hij een onderzoek kreeg in het ziekenhuis en hoopte dat hij geholpen kon worden met een behandeling of medicijnen. Toch moeilijk, oudere mensen die zo’n gezondheidsproblemen hebben, ik had het echt met hem te doen.

Vandaag was ik al vroeg op de vergadering van mijn vrijwilligerswerk en ik maakte deze keer de notulen. De vergadering ging goed, er werd veel besproken en na 2 uur konden we afronden. Ik doe dit vrijwilligerswerk voor een organisatie met mensen die te maken hebben met kanker.  De notulen uitwerken doe ik later deze week en dat zal ook nog wel een uurtje kosten.

Advertenties

4 gedachtes over “Vandaag dinsdag 11 november

  1. Je kan dan wel niks voor zo’n man doen om zijn gezondheid te verbeteren, maar het was voor hem vast heel waardevol om zijn verhaal te kunnen doen.

    Like

    • Beste Marije, de man die ik aansprak heb ik wel eens geholpen via burenhulp, hier in de wijk. Zijn vrouw is al jaren in een rolstoel en hij loopt nu ook slecht. Ze wonen samen zelfstandig in een flat, maar krijgen gelukkig veel hulp. Als ik hem buiten zie spreek ik hem vaak aan, dat vind hij gezellig. Via burenhulp leren ze ook wat meer mensen in de buurt kennen die bv boodschappen voor ze halen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s