Geefmaand november is begonnen !

Ik ben wat later begonnen namelijk op 7 november. Toen heb ik me aangemeld. Ik weet nog niet hoe ik die week in ga halen, misschien ga ik gewoon door tot in de eerste week van december.
Op de 7e november kwam mijn dochter thuis met een fiets die kapot was, de remkabel was aan het stuur los gegaan. Ze was zelf erg moe en ik ben met haar fiets naar de fietsenmaker gefietst, die hem meteen gemaakt heeft. Ik kon wel nog remmen met de andere kabel, die nog goed vast zat aan haar stuur. Zo was haar fiets snel weer gerepareerd, want ze heeft hem vaak nodig om naar school te fietsen.

Op 8 november heb ik veel lekkere boodschappen in huis gehaald voor bezoek dat we die avond kregen. We aten een winterse paella met rookworst (recept van de Albert Heijn) en die ging goed op. Ook gaf ik een leuk kinderboek weg aan de dochter van 9 jaar oud. Ze was er erg blij mee. Het boek was van Mees Kees.

Ik gaf mijn dochter veel knuffels, ze zou op bezoek gaan bij haar vriend, maar die was helaas ziek geworden en ze mist hem erg.

Op 9 november ging ik naar de creche van de kerk. Daar was het die dag best druk: 8 kinderen onder de 4 jaar. De kinderen waren gezellig en lief. Er waren twee meisjes die kwamen helpen en leuke liedjes voor de kinderen zongen. Ik heb hen gezegd dat ik erg blij was met hun hulp en dat ze het heel goed doen.

Op zondagmiddag gingen we een flink stuk fietsen met mijn man en dochter. Daarna hielp ik mijn dochter om een schema te maken van al het huiswerk dat er nog gemaakt moest worden in die week. Ze heeft veel toetsen en een goede planning is dan belangrijk.

Advertenties

2 gedachtes over “Geefmaand november is begonnen !

  1. Welkom Novembergifts, en heel veel geefplezier! Ik zie dat je al stomend van start bent gegaan. Of je wel of niet nog een weekje doorgaat na 30 november is helemaal aan jou.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s