Dag 8

Vandaag met mijn stiefdochters vroeg vertrokken om een dagje te winkelen. De meiden wilden zo graag een keertje shoppen, dus kwam dit goed uit in het kader van de geefmaand. Ik ben geen (kleding) winkel liefhebber. Echt, doe mij maar een boekhandel, D.lle & Kam.lle of P.poos. Daar kun je me rustig een uur of wat los laten. Maar goed, op naar de Pr.mark. Nog nooit geweest en ik was blij dat we op tijd binnen waren.

Gelukkig hebben we in redelijke rust heel wat aankopen meegenomen voor de meiden. Daarna in onze eigen woonplaats nog even geshopt. Mijn parkeerkaartje met een extra lange tijd gekocht en bij vertrek weggegeven aan iemand anders.

Mijn geven stond vandaag verder meer uit tijd en aandacht, zoals samen het nieuw gekochte spel spelen, koken en knutselen. Voor morgen heb ik eigenlijk helemaal nog geen idee wat ik ga doen. Ik ga er maar een nachtje over slapen.

Tot morgen.

Advertenties

3 gedachtes over “Dag 8

 1. Dat zou voor mij ook geven in het kwadraat zijn, zo mee te gaan kledingshoppen. De Pr.markt heb ik tot nu toe nog weten te vermijden in mijn leven. Extra lief om dan toch met ze mee te gaan.

  Like

 2. Herkenbaar! Ik ben ook geen fan van kledingshoppen, mijn vriend gelukkig wel en die kan het ook goed (zoon van een coupeuse). Herkenbaar ook: boekenwinkel/knutselwinkel/D.ille en Kam.lle, da’s een stuk leuker! Of een kantoorboekhandel ofzo, heerlijk 🙂 Waarom schrijf je trouwens geen i’s in die namen? *nieuwsgierig*
  Ik ken de Primark nog uit de tijd dat ik in Engeland woonde, hier ben ik er (gelukkig?!) nog niet geweest… Idd top dat je mee bent gegaan en ik denk dat je inderdaad blij mag zijn dat je er op tijd was, dan is het nog net wat rustiger denk ik 🙂
  Welk nieuwe spel hebben jullie gedaan?

  Liked by 1 persoon

  • Ik zie wel vaker in blogs dat de namen net niet helemaal geschreven worden… Misschien reclame maken, dus vandaar dat ik het niet deed.
   Mijn stiefdochter wilde graag de nieuwe levensweg met pinpassen. Wel een heel ander spel dan de oude levensweg die ik gewend ben 🙂 maar ook heel wat minder dingen die je kwijt kan raken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s