Dag 6

Daarjuist eerst mijn tijd genomen om al jullie geefacties te lezen.(daar was ik een tijdje zoet mee ;)…fijn om te lezen dat er zoveel mensen enthousiast mee doen….Nu vlug mijn berichtje voor vandaag typen want dadelijk is het tijd om het avondeten te maken. Vanmorgen kon ik eindelijk een verjaardagsbezoekje doen bij een hele lieve vrouw….ik had al enkele maanden geleden bij de kringloop een mooi boek gevonden over borduren (een grote hobby van haar), maar omdat ze veertien dagen geleden 75 jaar werd en ze altijd zoveel lekkers voor ons bakt vulde ik nog een mandje met een pakje koffie, lekkere speculoos, chocolaatjes en een mooi pak servietten. Ze was er erg blij mee maar ze was vooral blij dat ik langskwam en dat ze kon bijpraten…ik gaf haar dan ook de tijd om rustig te vertellen…..

In de supermarkt kwam ik de mama tegen die (een paar jaar geleden) haar dochtertje van 8 verloor in een verkeersongeval….ben altijd bang om haar aan te spreken want wat zeg je tegen haar? Toch deed ik het en we hadden een goed gesprek….het blijft moeilijk vind ik maar ze leek blij om eens te kunnen praten en nee het ging niet over haar kleine meid maar ook over haar andere kinderen en onze kinderen.

Deze namiddag bracht ik dan de tang terug die de monteurs van de nieuwe wasmachine hier op straat verloren waren toen ze de machine brachten….in de winkel waren ze aangenaam verrast. Ik liet eerst nog een man en een vrouw voorgaan aan de kassa die zich erg druk maakten (in het frans) omdat ze zo lang moesten wachten. Het was een mooie dag en ik ben zo blij dat ik dat verjaardagsbezoek kon doen vandaag…ik moest eigenlijk poetsen thuis maar gelukkig komt het vuil niet achter je aan als je de deur dicht trekt hé 😉

Ach morgen komt er weer een dag!

Geniet nog van het geven …..je krijgt er zoveel voor terug!

liefs en fijne avond

Advertenties

Een gedachte over “Dag 6

  1. hihi mooie over dat stof en schoonmaken, fijn he, zo’n geefmaand 😉
    Fijn dat je aandacht en een luisterend oor hebt kunnen geven aan de jarige mevrouw en aan de moeder, mooi…!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s