Dag 4 en 5

Wat gaan de dagen snel. En als je niet uitkijkt race je zomaar door zonder te beseffen wat je allemaal ontvangt en geeft.

De afgelopen dagen ben ik ‘gewoon’ dankbaar geweest voor alles wat er op mijn pad kwam. En dat geeft mij heel veel blijdschap en een geluksgevoel. Voor een tweewekelijkse vergadering met goede vrienden had ik dan ook de behoefte om mijn dankbaarheid voor deze vriendschap en mooie samenwerking te delen en te laten blijken in iets tastbaars. Dus tussen het koken van de bietjes en het stomen van de aardappelen door heb ik heerlijke muffins gebakken, die we lekker bij de koffie en het vergaderen hebben opgepeuzeld. Geven is genieten op die momenten.

Vandaag extra aandacht gegeven aan onze ‘surrugaatopa’ die 91 is geworden en begint te dementeren. Niet geluisterd naar zijn echte dochter, maar met hém het gesprek aangeknoopt en hem mijn volle aandacht gegeven. Fijn om dat te doen. De knuffel bij mijn vertrek voel ik nog steeds.

Vanavond ga ik mijn onverdeelde aandacht en talent geven aan mensen die ik mag helpen bij het begeleiden en bezoeken van zieken en alleenstaande in het Apostolisch Genootschap. We zijn vanavond bij elkaar om met elkaar te spreken hoe we die taak kunnen invullen. Omdat ik vind en voel en weet dat ieder zijn eigen unieke talent heeft wil ik hen daarin meenemen en samen het kernkwaliteiten spel spelen. Om inzicht te krijgen in onze kwaliteiten en hoe we die kunnen inzetten en ervan genieten. Het wordt een avond van geven en ontvangen en zeker van genieten tijdens het spelen. Op naar vanavond en dag 6.

Advertenties

Een gedachte over “Dag 4 en 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s