Geefmaand in het teken van mijn man

Op basis van de afgelopen dagen heb ik een beslissing genomen: deze geefmaand staat voor mij (vooral) in het teken van mijn man.

Vorig jaar op 2 november ben ik bevallen van een prachtig zoontje waar ik sindsdien helemaal verliefd op ben. Manlief is het afgelopen jaar heel vaak op de tweede plaats gekomen bij mij. Niet goed, ik weet het, maar het gebeurde wél. En nu ik de afgelopen twee dagen wat meer aandacht probeer te hebben voor andermans wensen, met het idee van: dat kan nog van pas komen de komende weken, zie ik steeds meer in dat ik hem heb “verwaarloosd” ten opzichte van mijn zoontje.

Niet alleen zoontje heeft knuffels, aandacht en liefde nodig, maar ook mijn man. Ik wil deze maand dus gebruiken om hem te laten merken dat ik écht wel weet dat hij er óók nog is!

Vanmiddag heb ik dus een reep witte chocolade voor hem meegenomen bij de supermarkt, waar ik vanavond lekker warme witte chocolademelk van ga maken… 🙂

Advertenties

3 gedachtes over “Geefmaand in het teken van mijn man

  1. Ik las het blogje voor aan mijn ‘man’ en vroeg of hij dat nu ook wilde (inclusief de witte chocolademelk). Gelukkig antwoordde hij dat hij het juist zo leuk vindt om te horen over mijn geefacties aan vreemden

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s