Geefdag twee verslagje

Gisteren op geefdag twee mijn man met liefde zijn haren getrimd.
Daarna naar de rommelmarkt in Duitsland geweest alwaar ik een bekende verkoopster, die we al jaren kennen, een dikke knuffel heb gegeven. Ik kreeg nog korting van haar toen ik spullen bij haar kocht om sieraden en engelen mee te maken en toen we weer verder gingen haar weer een dikke knuffel gegeven en natuurlijk ook ontvangen :).

Ik zag nog een mooi geefmoment op de markt toen een ‘verkoopster’ een mevrouw een hart gaf omdat ze zo blij was met zo’n fijne klant en dat veel mensen toch niet altijd even aardig waren.
Ik zag mensen anderen helpen, zo mooi om te zien.

En ik gaf mijn man liefde, gewoon lekker een paar uurtjes naast elkaar op de bank een film kijken, Mr. Magorium’s wonder Emporium, en samen genieten.

Vanmorgen schreef ik een blogpost over mijn eerste geef én ontvang dag en gaf ik wat give away links door.
Dit verslag kun je hier op mijn blog lezen; http://365dagencreatief.blogspot.nl/2014/11/zoveel-mooie-momenten-op-geefdag-1.html

Ontvangmoment: samen met manlief boodschappen gedaan nadat we ’s middags naar een oldtimer meeting waren geweest en hij zette me voor de deur af met de boodschappen zodat ik niet vanuit de garage naar huis moest lopen, die een paar blokken verderop ligt. Hij kreeg een dikke kus van mij en een dankjewel.

Advertenties

Een gedachte over “Geefdag twee verslagje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s