Baby

Wat kan het soms makkelijk zijn. Gisteravond laat hoorde ik dat een kennis oma was geworden. Dus vanmorgen snel een kadootje met kaartje verzameld in huis en mijn grote dame gevraagd het af te geven op weg naar school. Al snel daarna een app-je van de nieuwe oma, blij met deze attente gift. Eigenlijk voor mij iets heel vanzelfsprekends, deze maand denk ik er wel wat meer bij na.

En ontvangen? Dat is een woord waar ik aan mag wennen, we ontvangen hier in huis nogal wat. Er is altijd bekend dat we spullen op een goede plek kunnen krijgen en graag lezen. Maar nu, met de nasleep van de operatie enzo, ontvangen we zó veel, wat een warm gevoel is dat. Voor de zondag was het dat de grote dame alvast het cadeau voor haar feestje kreeg van een vriendje; ze gingen samen naar een kinderconcert. De kleine dame mocht bij het jongere broertje spelen en ging een rondje langs onbekende speeltuinen, op de trampoline enz. Wat heerlijk dat mensen zulke dingen doen met onze kinderen nu het ons zelf even niet lukt!

Groet,
Christel

Advertenties

Een gedachte over “Baby

  1. Oh wat lief van die ouders dat ze je kinderen lekker mee op sleeptocht nemen. En ja natuurlijk zijn het al allerlei kleine dingen die we doen die we nu ook doen, maar toch is het leuk om het met net wat meer aandacht te doen. Warme groetjes van Susan

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s