Dubbelop

Mijn geefmaand begint dit weekend op facebook. Naast het deelnemen aan de geefmaand ben ik ook al een tijd aan het opruimen in huis om meer ruimte te creëren, zowel fysiek als mentaal.

Dit weekend ruim ik mijn boeken en tijdschriften op. Als “leesverslaafde” heb ik in de loop der jaren heel wat leesmateriaal verzamelt over allerhande onderwerpen. Na een uitzoek rondje zet ik de zaken die weg kunnen op de lokale ik zoek/ik heb pagina op facebook. Via die weg kon ik gisteren iemand blij maken met een doos kooktijdschriften,  vandaag maak ik iemand anders blij met knutselboeken. Ook liggen er verschillende boeken en tijdschriften klaar die morgen en woensdag opgehaald worden.

Dit is dubbel genieten. Ik geniet van het opruimen en de ruimte die zowel in huis als hoofd ontstaat. En ik geniet van het blij maken van anderen. Tijdens het uitzoeken kom ik ook nog eens een boekje tegen met eetbare cadeautjes. Ik ben meteen geïnspireerd en maak een lijstje van de receptjes die ik uit wil proberen en weg wil geven. Dus komende week aan de slag met het maken van chocolade truffels, hopelijk kan ik de verleiding weerstaan ze zelf op te eten 😉

Advertenties

4 gedachtes over “Dubbelop

  1. Ooeeh goed bezig! Ruimte voor jezelf én anderen blij maken. En die receptjes klinken goed, waar woon je? 😉 Misschien wil je een gelukt recept hier ook wel delen, zodat anderen het ook kunnen maken?

    Like

  2. Mooie geef en opruimactie! Ik las net hier ook een verslagje van iemand die haar tijdschriften bij de huisarts bracht, dat bracht me meteen op een mooi idee, ik ga er vanmiddag ook heen…nou ja naar mijn eigen huisartsenpraktijk ;). Veel plezier met je eetbare kadootjes maken! Warme groetjes van Susan

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s