Dag twee

Dag twee een zondag ….eigenlijk kom ik op zondag niet zo heel veel buiten dus wat nu gezongen? Zondag is was-en strijkdag (ook een beetje geven aan mijn gezin) maar dat doe ik altijd al….het werd maar later en later… maar toen ik in mijn serretje kwam om de winterbloemkolen te gieten zag ik drie komkommers hangen….één ervan had al een mooie grootte…… die kon ik weggeven (je kan toch niet alle dagen komkommer eten hé ? 😉  Wie kon ik daar blij mee maken ? de overbuurvrouw ….toen ik via de voordeur de komkommer wou wegbrengen zag ik ook onze zelfgekweekte pompoenen liggen…daar mocht er ook één van verhuizen….De buurvrouw was niet thuis maar ik legde de groenten aan de achterdeur…..(had graag haar gezicht gezien toen ze thuiskwam 😉 Daar kon ik al van genieten door er alleen al aan te denken.

Wat ik vandaag zelf ontving? het mooie weer, oudste zoon die langskwam met zijn vriendin (net op tijd om mee frietjes te eten die manlief ging halen zodat ik niet hoefde te koken!) Dezelfde man die me de was hielp plooien (en hij weet niks van de geefmaand! 😉 enz enz….

Als je er bewust begint bij na te denken ontvangen we op een dag veel en onbewust geven we ook wel wat zonder het te beseffen….

Fijne zondagavond nog

liefs

Advertenties

Een gedachte over “Dag twee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s