Happy halloween gift

Bijdrage van Susan365dagencreatief

Ja hoor vanmiddag volgde ik mijn gevoel en gaf twee schedeltjes weg die ik eens maakte.

Ik was vanmiddag mijn schedelkring aan het schoonmaken en de schedels rondom de cauldron chembuster (speciaal voor halloween/samhain) aan het zetten en bedacht me dat ik misschien iemand op straat kon blij maken met een schedeltje.

Manlief liet weten dat hij onderweg naar huis was, dus ik besloot mijn fiets binnen te zetten, maar eerst nog even het oud papier wegbrengen.
Ik vroeg aan de engelen om me iemand op mijn weg te plaatsen en ja hoor ik liep de straat uit en daar kwam al een jongen (jaar of tien oud schat ik zo in) aan met zijn moeder met een boodschappen tas.

Ik vroeg of ik wat mocht vragen en of hij schedels leuk vond (zoiets is makkelijk vragen met halloween) en ja hoor dat vond hij leuk. Hij mocht kiezen en zocht de goud kleurige uit. Deze is gevuld met een orgonite mix en goud glitters en brengt goede energie.

Aan de overkant van de straat zag ik een andere jongen, die krantjes of folders rond bracht…hij zal een jaar of 16 zijn geweest. Hij had niet meteen wat met schedels maar wilde toch graag het schedeltje aannemen wat ik voor hem had.
Ik vertelde dat er ijzerpyriet in zat.

Het voelt goed om je gevoel te volgen en het is toch best bijzonder om een vreemde out of the blue een kado te geven.
En natuurlijk was het niet echt nodig geweest om aan de engelen te vragen om die jongens op mijn pad te brengen. Het was al de bedoeling van de engelen ;).

Laat de geefmaand november maar komen, vandaag ook een praatje gemaakt met een oude mevrouw bij de geldautomaat. En er zijn twee boeken onderweg naar twee bloglieverds waaronder het doorgeefboek ’29 geschenken hoe een maand lang geven je leven kan veranderen’ van Cami Walker.

Heel veel geefplezier gewenst!

Advertenties

2 gedachtes over “Happy halloween gift

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s